Napp och Nytt

Rullar

En av de allra häftigaste nyheterna i år är Abu Garcias superlätta nyhet Zenon – en av världens absolut lättaste hapelrullar för den som verkligen vill ha det bästa. För dig som fiskar med tyngre prylar är nya Max 40 och 60 trevliga nyheter. Penn Slammer IV är det nya självklara valet för dig som fiskar i saltvatten med haspelrulle.

SE ALLA RULLAR

Spön

Om du fiskar efter abborre och gös ska du spana in de nya spöserierna Spike Pro och Spike X – här finns modeller med aktioner specialiserade för alla tänkbara tekniker. För havsöringsfiskaren har Abu Garcia utvecklat två nya spöserier under märket Sölv.

SE ALLA SPÖN

Linor

Berkley har alltid levererat fiskelinor av världsledande kvalitet och nu kommer ett serie nya linor i SICK-familjen. Flätlina, fluorocarbon, nylon och 2in1. Superbra linor till allt predatorfiske.

SE ALLA LINOR

Beten

I den här kategorin finns extra många fina nyheter i år. Abu Garcia och Svartzonker har designat om McMy och McMio, det kommer en rad nya klassiska beten och Berkley levererar både mjuka och hårda nyheter med Pulse Realistic och DEX.

SE ALLA BETEN

Flugfiske

Greys storsatsar i år på nya flugrullar med otroligt snygg design. Tital, Tail och Fin är tre nya rullar som sätter ribban högt i respektive klass.

SE ALLT FLUGFISKE

Krokar & Tillbehör

Här finns allt du behöver för att rigga dina jiggar på alla tänkbara sätt, men även enkla och superbra jiggskallar.

SE ALLA KROKAR OCH TILLBEHÖR

Havsfiske i Nordnorge

STARKA FISKAR, DJUPA SALTA VATTEN OCH TUFFA MILJÖER. I NORDNORGE FINNS DET INGET UTRYMME FÖR MISSTAG.

HUGGTABELL 2022

VÅRA VARUMÄRKEN

Abu Garcia
Spider Wire
Penn
Mitchell
Greys
Berkley