Napp och Nytt

Rullar

Den största rullnyheten i år är nya Revo-generationer av både haspel- och lågprofilrullar. Förfinad design och förbättrad funktion rakt igenom. Till havsfisket kommer Penn med nya Fathom II LD – en utmärkt rulle för dig som ska åka till Norge och fiska torks och hälleflundra.

SE ALLA RULLAR

Spön

Om du är på jakt efter ett prisvärt gäddspö så är nya Beast Pike-serien som gjord för dig. Abborrfiskare kan njuta av EON – ett spö som snabbt blivit en ny favorit hos flera fiskare i Team Abu Garcia. Håller du däremot till på kusten och jagar havsöring, då ska du spana in Sölv AG1, ett spö för dig med riktigt höga krav på prestanda.

SE ALLA SPÖN

Linor

Berkley har alltid levererat fiskelinor av världsledande kvalitet och SICK är inget undantag. Flätlina, fluorocarbon, nylon och 2in1. Superbra linor till allt predatorfiske.

SE ALLA LINOR

Beten

Beten kan mycket väl vara den roligaste produktkategorin, med alla former och färger som finns. För dig som gillar mångsidiga beten är nya Beast Hi-Lo ett uppenbart val. Med den klassiska ställbara skeden kan du enkelt välja fiskedjup. Atom har fått sig en uppgradering med Atom Pro – riktigt snygga färger och supervassa krokar. Berkley bjuder som vanligt på mycket för abborrfiske och de nya flytande kräftorna, Pulse Realistic Hollow Craw, är något alldeles speciellt.

SE ALLA BETEN

Flugfiske

Greys får alltid beröm för sina fina spön och i år släpps flera olika nya modeller i flera prisklasser. Här hittar du enhands- tvåhands och switch-spön för alla tänkbara fisken.

SE ALLT FLUGFISKE

Krokar & Tillbehör

Här finns allt du behöver för att rigga dina jiggar på alla tänkbara sätt, men även enkla och superbra jiggskallar.

SE ALLA KROKAR OCH TILLBEHÖR

Havsfiske i Nordnorge

STARKA FISKAR, DJUPA SALTA VATTEN OCH TUFFA MILJÖER. I NORDNORGE FINNS DET INGET UTRYMME FÖR MISSTAG.

HUGGTABELL 2023

VÅRA VARUMÄRKEN